Over to millioner har tjekket årsopgørelsen: Nu kan du ringe til Skat

Det er Skat der nu oplyser, at over to millioner danskere har set deres årsopgørelse.

Ganske vist har mange oplevet problemer med at komme ind til årsopgørelsen, men alle er altså kommet igennem, og nu er Skat klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål.

Derfor kan man nu ringe til Skat, hvis man er i tvivl.

- Det er selvfølgelig en målsætning for SKAT, at det skal være let og hurtigt selv at kunne beregne sin skat for 2012. Vi er rigtig glade for, at over 3,5 mio. borgere forventeligt vil benytte sig af TastSelv i de kommende uger. Derfor er det vigtigt, at systemet fungerer, at det er nemt overskue, hvad man skal tjekke, at man let eventuelt kan rette oplysninger, og endelig, at der er hjælp at hente, hvis man er i tvivl, siger direktør for SKAT, Jesper Rønnow Simonsen.

Der er udvidet åbningstid på SKATs hovednummer, telefon 72 22 18 18, så man kan få svar på spørgsmål om årsopgørelsen i tidsrummet fra klokken 9 til 20 og i den kommende weekend mellem klokken 10 og 14.

I weekenden har SKAT-medarbejdere som noget nyt telefonisk svaret de borgere, som henvendte sig pr. mail. De første mails om årsopgørelse 2012 fra borgerne er derfor allerede håndteret.

I alt 4,5 millioner årsopgørelser for 2012 ligger klar i TastSelv på skat.dk, og borgerne skal selv tjekke, at oplysningerne er korrekte.

Der kan ændres i årsopgørelsen frem til den 1. maj 2013.

Dagens Gossip