Overblik: Sådan kommer Danmark videre ved EM

Skrevet af redaktion

14/06/2012
En del af jer brugere har allerede anvendt vores nye tip os/foto/kontakt knap oppe i venstre hjørne, og det har ført til en del spørgsmål om EM. Nærmere bestemt hvad der skal til for at Danmark kommer videre til kvartfinalerne. Derfor har vi haft regnemaskinen fremme, og resultatet er: Hvis Danmark slår Tyskland, er vi sikkert videre til kvartfinalen. Resultatet af den anden kamp mellem Holland og Portugal afgør så hvem der ellers går videre, men en dansk sejr sender under alle omstændigheder os videre Hvis Danmark og Tysklands kamp ender uafgjort, så er Danmark kun videre hvis Holland samtidig slår Portugal Hvis Danmark taber, er vi under alle omstændigheder ude Så sådan ser det ud: En sejr og vi er videre - med uafgjort er vi videre hvsi Holland banker portugiserne. Og vi er klogere søndag aften.

Mest læste i dag

En del af jer brugere har allerede anvendt vores nye tip os/foto/kontakt knap oppe i venstre hjørne, og det har ført til en del spørgsmål om EM. Nærmere bestemt hvad der skal til for at Danmark kommer videre til kvartfinalerne. Derfor har vi haft regnemaskinen fremme, og resultatet er:
  • Hvis Danmark slår Tyskland, er vi sikkert videre til kvartfinalen. Resultatet af den anden kamp mellem Holland og Portugal afgør så hvem der ellers går videre, men en dansk sejr sender under alle omstændigheder os videre
  • Hvis Danmark og Tysklands kamp ender uafgjort, så er Danmark kun videre hvis Holland samtidig slår Portugal
  • Hvis Danmark taber, er vi under alle omstændigheder ude
Så sådan ser det ud: En sejr og vi er videre - med uafgjort er vi videre hvsi Holland banker portugiserne. Og vi er klogere søndag aften.