Overenskomstaftale for kommunalt ansatte alligevel ikke på plads

Kommunernes Landsforenings chefforhandler Michael Ziegler (K) afviser, at der er indgået overenskomstaftale for over en halv million kommunalt ansatte. Der mangler fortsat små detaljer, før en ny aftale er på plads.

- Vi har en råskitse til en aftale, men der er stadig små knaster, som vi diskuterer, så vi er ikke færdige, siger Michael Ziegler, der er borgmester i Høje-Taastrup, til Ritzau.

Tidligere lørdag morgen oplyste FOA's forbundsformand, Dennis Kristensen, ellers, at der var indgået overenskomstforlig med KL.

Forliget giver ifølge FOA lønstigninger på 1,97 procent over de næste to år til de cirka 550.000 ansatte i landets kommuner.

Dennis Kristensen har imidlertid før været for tidligt ude med et resultat, så det er der ikke noget nyt i, mener Michael Ziegler.

- Dennis Kristensen var for hurtigt på aftrækkeren for to år siden. Der var jeg også vidne til det. Der var han ude og melde et tal ud, før vi var endeligt færdige, og det endte også med, at det blev et andet tal, siger Michael Ziegler.

Selv om chefforhandleren helst så, at man ikke meldte noget ud, når forhandlingerne stadig er i gang, har Michael Ziegler blot et skuldertræk til overs for forbundsformanden.

- Dennis er Dennis, og sådan er det. Jeg tror ikke rigtig, der er nogen, der kan styre ham, siger han.

Det ventes, at overenskomstaftalen falder på plads i løbet af få timer.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip