Overfaldt højgravid i Valby: Nye fotos af efterlyste voldsmænd

To af gerningsmændene bag det særdeles voldsomme gaderøveri mod en gravid kvinde i Valby er stadig på fri fod. Nu frigiver København Politi nye billeder af de to efterlyste mænd i håbe om hjælp fra offentligheden.

Den 23. januar overfaldt fire mænd en 42-årig højgravide kvinde på Kærskiftevej i Valby. Kort forinden havde kvinden hævet et større kontantbeløb i banken, og røverne er formentlig fulgt efter hende i bus og tog, inden de til sidst overfaldt hende med både slag og spark i maven for at få fat i tasken med pengene.

To personer er anholdt og fængslet i sagen, og politiet formoder, at de to efterlyste gerningsmænd er nordafrikanske asylansøgere, som pendler mellem København og Sverige mens de stjæler fra folk.

Røver A, som på billedet er iført grå jakke, mørkeblå jeans og solbriller i lynlåsen på jakken, beskrives som arabisk af udseende, 18-23 år, virker lille af bygning, cirka 175 cm høj med kort mørkt hår. Ved overfaldet var han iført grå/beige dynevest med sort på inderside af kraven, sort/mørk trøje under vesten med brune lapper på albuerne, jeans/forvaskede, kondisko med hvide striber og små hvide øretelefoner.

Røver B, som billedet er iført grøn vest med brune skuldre, blå bluse med knapper i halsen, lyse jeans med slitagehuller, beskrives som udlænding, 18-23 år, spinkel af bygning, 175 til 180 cm høj. Ved overfaldet var han iført sort tophue, grønlig vest m. brune skuldre (samme som på billedet) over en tyk mørk striktrøje med hvid krave, grønne vinkler og hvidt mønster på ærmerne fra skulder til omkring albuerne. Desuden lyse jeans med slitagehuller på begge bukseben (samme som på billedet), mørke kondisko med hvidt omkring snørebåndene og hvide såler.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114. 

Dagens Gossip