Overlevede mirakuløst bilulykke - her mødes kæresteparret igen for første gang

Et splitsekund var tæt på at koste Arika Stovall og hendes kæreste Hunter Hanks livet.

De kørte fra Jacksonville i Florida til Nashville i Tennessee nytårsdag, da parrets bil smadrede ind i en bropille. De husker ikke, hvordan de endte der, men nu går fotoet af parrets genforening på sygehuset viralt.

Knap 80.000 gange er det delt.

- Tre sekunder. Så lang tid tog det fra det øjeblik, vi gled af vejen, til bilen ramte en pille med 135 kilometer i timen. I tre sekunder var Hunter nødt til at håndtere en situation, der enten kunne have dræbt os øjeblikkeligt eller reddet vores liv. Han bliver ved med at bebrejde sig selv for min smerte, men han reddede mit liv. Han bliver ved med at sige ‘Jeg skulle have beskyttet dig, og jeg gjorde det ikke’, men han gjorde præcis, hvad han skulle for at sikre, at mit liv ikke sluttede, begynder Arika Stovall opslaget på Facebook.

Hun fortsætter:

- Jeg er overvældet over, hvor lidt skade der skete Hunter og jeg i en ulykke, der burde have skåret vores kroppe over. Jeg er i ærefrygt over Guds tilstedeværelse i hele denne situation.

Til trods for den voldsomme ulykke er parret stort set uskadt.

Læs også: Emma havde kæmpet med anoreksi i flere år - så fik kæresten en idé, der reddede hendes liv

- Her er miraklet: Ingen brækkede knogler, hjernerystelser, der varede under 24 timer, ingen indre skader og bare et par få syninger på mit knæ og Hunters ansigt. Kun det efter en ulykke, som får redningsfolkene til at undre sig over, hvorfor vi ikke døde på stedet og en bil, der ser ud, som om den har været igennem en flishakker. Vi er begge allerede udskrevet fra hospitalet ikke engang 48 timer, efter vi kom.

Læs hele opslaget nedenfor.

Three seconds. That's how long we had from the moment we drifted off the road until the truck hit the pilar at 85mph. In...

Posted by Arika Stovall on Sunday, January 3, 2016

 

Dagens Gossip