Overset landsholdsback frustreret

Simon Poulsen kan meget vel få chancen som venstre back, når landsholdet inden for den næste uge møder Tjekkiet og Bulgarien i to afgørende kampe, der skal hjælpe Danmark på vej mod næste års VM.

Den 28-årige Sampdoria-dansker har kun spillet 14 minutter i 2013, og derfor er Morten Olsen i tvivl om, hvorvidt Simon Poulsen er klar til opgaven.

Poulsen ved heller ikke selv, om det er det rigtige at lade ham starte imod Tjekkiet og Bulgarien.

- Der er ikke plads til at eksperimentere i de her kampe. De her dage skal jeg under træningen vise, at jeg har niveauet. Hvis jeg har niveauet, så får jeg lov til at spille - ellers ikke, siger Simon Poulsen.

- Fysisk er jeg i god form. Når vi træner og har løb i Sampdoria, så er jeg med i toppen, så den fysiske form er god. Men det er anderledes at spille kamp, så vi må se på det.

Spørgsmål: Hvad er det, du mangler i kamp?

- Jeg kan ikke svare på, om jeg mangler noget, før jeg står i situationen.

- Det er svært at sige noget om min kampform, når jeg ikke har spillet så meget, siger Simon Poulsen.

Selv om det ikke bliver til så meget spilletid i Sampdoria, så er den tidligere AZ Alkmaar-spiller glad for at være i den italienske klub.

- Jeg er tilfreds med at være i klubben, men ikke med, at jeg ikke spiller.

- Jeg fik ny træner i december, og jeg synes, at jeg kom tættere på holdet. Jeg blev skiftet ind i et par kampe, og jeg synes selv, at det gik rigtig godt.

- Men det er en anden, der spiller på min position, og da vi stort set ikke har tabt siden nytår, har træneren valgt ikke at lave om. Det har jeg forståelse for, men det er frustrerende, siger Simon Poulsen.

Sønderjyden erkender, at han gennemlever en hård periode i sin karriere efter et par fremragende sæsoner i AZ Alkmaar.

- Man ved, at der altid er en tilvænningsperiode, når man skifter til et nyt land. Nu har jeg været der i seks måneder, så jeg arbejder meget mentalt med mig selv, når der ikke er så meget spilletid.

- Jeg er nødt til at være professionel og vise mig frem. Det hjælper ikke noget ikke at give mig 100 procent hele tiden, for så kommer jeg i hvert fald ikke til at spille.

- Jeg har prøvet det før, for det var det samme, da jeg skiftede fra FC Midtjylland til Alkmaar. Dengang spillede jeg heller ikke rigtigt det første halve år, så det er ikke uvant for mig, siger Simon Poulsen.

Italien topper Danmarks kvalifikationsgruppe med 10 point. Bulgarien og Tjekkiet følger efter med henholdsvis seks og fem point. Danmark har to point - dog for en kamp færre end Italien og Bulgarien.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip