Overtidsscoring sender Brøndby i pokalkvartfinalen

Skrevet af admin

29/10/2015

Mest læste i dag

Presset blev større og større, og til sidst holdt HB Køges dæmning ikke længere: I det andet overtidsminut lykkedes det Ronnie Schwartz sørge for Brøndby-jubel med sin 1-0-scoring.

Dermed er Brøndby klar til kvartfinalen i DBU Pokalen efter den dramatiske afslutning på Herfølge Stadion.

Det aggressive HB Køge-hold voldte ellers favoritterne store problemer undervejs, og det var svært at se den store niveauforskel på de to hold.

Det var i 80 minutter meget svært for Brøndby at spille sig frem til store tilbud, og der skulle enkeltmandspræstationer, som Andrew Hjulsagers fine solotur i starten af anden halvleg til at true HB Køge-målet.

Men i de sidste ti minutter af den ordinære kamp lykkedes det gæsterne at sætte det hårdt kæmpende hjemmehold under pres.

Johan Elmander fik en hovedstødschance ved forreste stolpe, Dario Dumic, Ronnie Schwartz og Andrew Hjulsager var alle tæt på at sørge for afgørelsen, men Frederik Due sprællede imponerende foran HB Køge-målet.

Men efter lidt mere end 91 minutters spil havde Brøndby endelig heldet med sig. Efter endnu et klumpspil røg bolden hen foran Schwartz' fødder, og angriberen kunne sætte den i nettet fra to meters afstand.

Dermed er alle otte kvartfinalister fundet.

Ud over Brøndby er det FC København, AGF, AaB, Sønderjyske, Randers, Skive og FC Roskilde.

/ritzau/