Overtroisk X Factor-dommer har mærkelig frygt

Et trin, to trin, tre trin, fire trin.

Sådan lyder det inde i hovedet på den britiske X Factor-bagmand Simon Cowell, når han går op ad trappen. Den stenrige brite er ikke kun besat af tallene på bundlinjen - han indrømmer nu, at tal i det hele taget er lidt af en besættelse.

Derfor er Cowells største frygt for tiden da også, at hans ufødte søn, som han venter med kæresten Lauren Silverman, har tænkt sig at sige goddag til verden den 13. februar. Det fortæller han til avisen Daily Star ifølge Female First.

- Jeg har nogle skæve vaner. Alt handler om tal for mig, så af en eller anden grund går jeg altid rundt og tæller. Selv, når jeg går op ad trappen, tæller jeg, hvor mange trin jeg har gået, og hvis det er 13, så sørger jeg for, at det ikke ender der. Det sidste tal må ikke være 13. Det må heller ikke være 67, for seks plus syv giver 13. Så jeg tager et skridt mere. Det er en slags tegn på sindssyge, i virkeligheden, siger den vordende far.

54-årige Simon Cowell forsvor efter eget udsagn i mange år, at han skulle føre sin slægt videre. Men i interviewet forklarer han, at han har brugt mange kræfter på at indrette sin tidligere ungkarlehybel til et børnevenligt område. Og så vil han forsøge at præge sønnen med en britisk dialekt, modsat morens amerikanske, ved at afspille bånd med sin egen stemme til det sovende spædbarn.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip