Overvægtige Laura blev droppet af kæresten efter fire år: Se hendes forbløffende forvandling

Hele sit liv har den i dag 25-årige Laura Micetich smugspist, hyggespist og trøstespist med det resultat, at hun for nogle få år siden endte med at veje 133 kilo. Det skriver Mirror.

Med sine cirka 180 centimeters højde, var vægten tæt på at være dødelig for hende, lød det fra lægerne, men det var først, da Lauras ekskæreste gik fra hende, at hun besluttede at gøre noget ved kiloene.

Laura Micetich er til dagligt lærerinde i Tennessee, USA, og med hendes højdre og drøjde kunne hun let fremstå en smule skræmmende for flere af børnene, mente hun.

Da hun besluttede sig for at tabe sig, tænkte hun i første omgang på at få en fedmeoperation, men i “tænkepausen”, hvor hun begyndte at træne i et fitnesscenter, gik det op for hende, at hun muligvis kunne bekæmpe kiloene helt uden hjælp fra kirurger.

Et af de hjælpemidler, hun til gengæld brugte udover at spise sundere og træne mere, var de sociale medier. De motiverede hende at se kiloene rasle af sig selv og lægge billeder op af den utrolige forvandling.

Det tog den unge kvinde to år at nå frem til resultatet i dag, og som billederne viser er det småt med store strækmærker og hængehud fra vægttabet. Derfor beskylder nogle Instagram-brugere hende for at snyde, men det benægter lærerinden at have gjort.

- Jeg var ved at uddanne mig som lærer, og jeg ville gerne være en god rollemodel for børnene… Min størrelse var det første, børnene lagde mærke til, ikke fordi de var ondskabsfulde; børn er bare ærlige, siger hun om sin motivation for at tabe sig.

På et år tabte hun halvdelen af sin kropsvægt – udelukkende ved hjælp af sundere kost og ved at starte til vægtløftning. Vægtløftningen, mener hun, har betyder, at hun ikke har fået så mange strækmærker af at gå markant ned i vægt.

- Folk tror, at jeg har fået en operation, men det er helt naturligt. Jeg har arbejdet virkelig hårdt for det, uddyber Laura Micetich.

Trods kritikken udefra og de mange dømmende blikke, da hun først troppede op i fitnesscenteret, blev hun ved til den bitre ende, og det håber lærerinden, at andre kan lære af.

- Der er meget diskrimination derude, og det er hårdt. Men jeg lærte at lade være med at gøre mig selv til et offer og i stedet behandle mig selv godt.

Læs også: Danske forskere har formentligt knækket koden til et vægttab, der varer ved

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip