Özil følte sig tvunget ud af Real Madrid

I weekenden havde han følt sig sikker på at blive hos Real Madrid i den spanske hovedstad, men på transfervinduets sidste dag gjorde det nye hierarki i klubben det klart, at man havde mistet troen på hans evner. Det siger Özil i et interview med det tyske fodboldforbund.

Özils skifte til Arsenal har vakt stor begejstring i London-klubben og tilsvarende skuffelse i Madrids trup. Alvaro Arbeloa har således kaldt ham 'et fænomen', og Sergio Ramos gav ligeledes sit syn på situationen, som trods tilgangen af Gareth Bale har været noget trykket.

- Hvis det stod til mig, så ville Özil være én af de sidste til at forlade klubben, udtaler forsvareren ifølge avisen The Guardian.

Den tyske stjerne havde ikke tænkt tanken, at han skulle forlade Real Madrid, men efter han erfarede, at ledelsen ikke havde troen på ham, gik det op for ham, at han måtte videre.

- Jeg er en spiller, der har brug for tillid, og det er præcis, hvad jeg har følt fra Arsenals side, hvorfor jeg valgte at skifte, siger han i interviewet med fodboldforbundet.

Og han uddyber:

- Jeg glæder mig virkelig meget, fordi jeg tror på træneren (red, Arsene Wenger). Jeg havde snakket i telefon med ham, hvor han forklarede sine planer, og at han havde troen på mig - det er hvad jeg har brug for som spiller. Jeg ser frem til udfordringen. Jeg har allerede hørt, at de har gode fans, at byen er fed og at klubben er fantastisk.

Efter søndagens derby-sejr over Tottenham er stemningen på holdet rigtigt god. Med tilgangen af Özil vil denne selvtillid blot blive yderligere forstærket, udtaler en af klubbens profiler Theo Walcott. 

- Han vil forhåbentlig få det bedste ud af spillerne, og personligt glæder jeg mig virkelig meget, uddyber Walcott. Den tyske kreatør er blot 24 år og har adskillige kampe for både Real Madrids førstehold samt det tyske landshold på CV'et.      

 

Dagens Gossip