Ozzy og Sharon Osbourne afviser knas i ægteskabet

Der er angiveligt knas i Ozzy Osbournes 31 år lange ægteskab. Hans kone Sharon er flyttet fra parrets villa i Los Angeles og bor for tiden på hotel, men Osbourne-klanen afviser, at der er noget galt.

En talsmand bekræfter fruens adresseændring, men påpeger, at den er midlertidig og intet har med ægteskabelige problemer at gøre. Sharon Osbourne har indlogeret sig på et hotel for at sikre begge ægtefæller arbejdsro, lyder forklaringen.

»Sharon har travlt med sit og Ozzy varmer op til en turné med Black Sabbath. Selvfølgelig skændes de, men de er stadig sammen. De har før været væk fra hinanden i lange perioder, og der er intet i vejen med deres ægteskab«, fastslår fru Osbournes talsmand.

Historien startede i den britiske frokostavis The Sun søndag og i går tog den amerikanske nyhedshjemmeside TMZ.com fat i den. Det bliver rygtet imidlertid ikke mere sandt af, understreger ægteparrets søn Jack Osbourne: »Det er noget forbandet vrøvl«, skriver han på Twitter og tilføjer: »Sidst jeg tjekkede, var de britiske aviser ikke ligefrem fantastiske kilder til sandfærdige informationer«.

Black Sabbath-turnéen starter i New Zealand på lørdag og rammer Danmark til vinter.
Ozzy og kompagni spiller i København den 26. november.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip