Ozzy Osbourne tilstår tilbagefald

Der er problemer i Ozzy Osbournes privatliv, men de handler ikke om hans ægteskab. Sangeren erkender, at han har været igennem et tilbagefald med alkohol og stoffer.

Efter flere dage med svirrende skilsmisserygter fortæller Osbourne på Facebook, at han faldt af vandvognen for 18 måneder siden og har behandlet sine nærmeste som skidt. Rockveteranen er dog både ædru og stoffri igen.

»Det seneste halvandet år har jeg drukket og taget stoffer. Jeg befandt mig et meget dystert sted og var et rigtigt røvhul over for de mennesker, jeg elsker højest, nemlig min familie«, skriver Osbourne og
fortsætter: »Det glæder mig imidlertid at kunne fortælle, at jeg nu har været ædru i 44 dage«.

Black Sabbath-forsangeren benytter også lejligheden til at hamre en pæl gennem skilsmisserygterne. Hans kone Sharon er ganske vist flyttet på hotel, men det er midlertidigt og ægteskabet fejler ingenting, fastslår han: »For at sætte tingene på plads så skal Sharon og jeg altså ikke skilles. Jeg prøver bare at blive et bedre menneske og vil gerne undskylde min sindssyge opførsel over for Sharon, min familie, mine venner, mine gruppekammerater og mine fans«, slutter sangeren, som lagde drikkeriet og stofmisbruget bag sig efter en afvænning i 2003.

Osbournes indrømmelse af tilbagefaldet kommer, netop som Black Sabbath varmer op til en verdensturné, der starter i New Zealand på lørdag.

Ozzy og Sharon Osbourne kan fejre deres 31-års bryllupsdag den 4. juli.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip