På kur? Sådan gør du, hvis du inviteres ud

Skrevet af Aller Media

26/06/2014

Dagens topnyheder

Det er sommer, og du forsøger at spise sundt, men det er svært, for omkring dig ryger det ind med invitationer til grill, til sommerhygge og sene middage. Det betyder masser af snask, mad og alkohol, og det vil smadre din kur, hvis du hopper med på det hele.



Heldigvis kan du med nogle få tricks godt overholde noget af din kur. Det skriver femalefirst.co.uk.



Se, hvor stor forskel der er på 100 kalorier med denne oversigt

Der er ingen grund til at blive hjemme blot fordi, du er bange for at ødelægge din kur, men du er nødt til at have en plan, forklarer fitness- og livsstilsekspert Jessie Pavelka:



- For at have det godt, så er vi nødt til at spise rigtigt. Det skal være hele livet, og ikke bare få uger op til vi skal på stranden.  Det betyder, at der skal trænes i at jonglere socialisering med venner, der ikke nødvendigvis behøver at holde øje med deres vægt. Nøglen til det er at finde ud af, hvordan de gode valg ser ud.



Jessie Pavelka´s fire bedste råd er:



Planlæg forud

Hvis du ved, at du skal ud om aftenen, så planlæg hvad dine måltider resten af dagen skal bestå af. Du kan måske skære ned et par steder, så der er plads til mere mad senere. Du kan også sørge for at spise godt af det sunde, inden du skal af sted, så du ikke spiser de forkerte ting af ren sult.



Er du invitereret på restaurant, så tjek eventuelt deres menukort ud online, så du ved, hvad du kan forvente og hvilke ting, der vil være gode at bestille.



Se hvilke sex-stillinger, der slanker mest


Sæt krav

Skal du på besøg hos venner, så hold dig ikke tilbage, hvis der er visse ting, der kan gøre dit besøg ekstra godt i forhold til mad. Fortæl dem, at du er på en diæt, og at du vil være taknemlig, hvis der er lidt grønne snacks og alternativer til det usunde.



Spis farver

Der vil som regel være lidt sundt gemt blandt alt det usunde på middagsbordet, og selvom det er svært, så skal du tage så meget som muligt af det farverige over på din tallerken. Tag en masse grøntsager og lidt af det andet, så er du hverken uhøflig eller snyder dig selv.




Pas på alkoholen

Til gode selskaber følger ofte alkohol og det er en af de ting, der kan lave rod i enhvers diæt. Det er også en af de ting, der kan gøre det rigtig surt at være sund, hvis det slet ikke er tilladt at røre. Her skal du gøre op med dig selv, om du helt springer det over, eller om du må forkæle dig selv med et glas eller to og så springe noget andet over.

Uanset hvad du vælger, så skal du ikke drikke for meget, for så vil det kunne mærkes på kuren.

Af Mette Skøtt, NewsDesk, Aller Media