På mandag skal denne mand dø

På mandag, mens de fleste af os andre tager på arbejde eller i skole, har Simon Binner en helt anderledes aftale. Han skal dø.

Det har den 57-årige mand annonceret på sin profil på det sociale medie LinkeIn.

- Jeg blev diagnosticeret med aggressiv sclerose den 7. januar 2015. Da jeg kørte hjem, havde jeg allerede besluttet, hvad jeg gladeligt ville gøre, når det blev min tid. Jeg døde i Schweiz mandag den 19. oktober 2015, og min begravelse var fredag den 13. november 2015, skriver han.

Den dødeligt syge mand er far til tre. Han har skrevet om sit valg om at dø, fordi han håber, at aktiv dødshjælp vil blive gjort lovlig i hjemlandet Storbritannien.

Læs også: Denne kvinde skal dø den 1. november

- Min sygdom accellererede meget hurtigt. Lægerne troede til at begynde med, at jeg ville leve til 2017/2018, men de tog fejl - ingen bebrejdelser, det er en upræcis videnskab!, skriver han om forløbet.

Trods den ekstreme situation har han plads til humor.

- Jeg kan ikke anbefale sclerose! Det er bedre at få en massiv og fatal hjerneblødning eller blive dræbt på stedet af en spritbilist. Der er ikke noget positivt, jeg kan sige om sclerose, slutter han.

Simon Binner har selv arbejdet indenfor hjemmeplejen i Sutton-bydelen i London siden 2013. Han skriver i sit cv, at han har videregivet sit direktørjob til en anden.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip