På størrelse med en iPhone ved fødslen: Mirakelbaby kæmper for livet

På et børnehospital i byen Winston-Salem i den amerikanske delstat North Carolina kæmper en lille pige for sit kun fire måneder gamle liv.

Lille Adilynn Renee blev født for tidligt, vejede under 450 gram ved fødslen og var ikke større end en iPhone. Det skriver fox4kc.com.

- Jeg havde aldrig forestillet mig, at hun ville være så lille, det overraskede mig. Det skræmte mig virkelig. Jeg tænkte, hvordan skal hun kunne klare det? fortæller mor Chelsea Gregory.

Læs også: Fotograf dokumenterer for tidligt født babys enorme fremskridt i denne video

Siden fødslen har der været små fremskridt. Nu vejer Adilynn Renee 1,8 kilo, og hun er blevet flyttet fra hospitalet, hvor hun blev født, til et børnehospital.

Men hun må fortsat kæmpe. Indtil videre har hun overlevet en blodforgiftning og to gange lungebetændelse. Hun er i respirator, da hendes hjerte er på overarbejde og risikerer at gå i stå.

Læs også: Mor fødte alt for tidligt: Min datter var ikke et foster

Mor Chelsea Gregory kalder sin lille datter for en fighter, men beder alle om at bede for hendes lille pige.

- Det er meget svært at få at vide, at du ikke kan holde din egen datter. At du ikke må tale med eller endda røre ved din datter, fordi hun er så syg og følsom, at hun kan dø hvert øjeblik, skriver moderen på Facebook.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip