Påsat brand hærger klubhus på Fyn

En brand søndag aften i et klubhus på Solbakken i det sydlige Odense er efter alt at dømme påsat. Det oplyser Fyns Politi.

Der er tale om et klubhus, som tilhører Dalum-Hjallese Gymnastikforening, bedre kendt som DHG.

- Det er ikke brændt helt ned, men der er omfattende skader. Branden er blevet slukket, fortæller politiets vagtchef Lars Thede til Ritzau.

Vagtchefen fortæller, at de foreløbige undersøgelser tyder på, at der er tale om en påsat brand. Brandstedet er derfor afspærret, og mandag skal brandteknikere i dagslys gennemgå stedet nærmere.

Vagtchefen oplyser, at politiet af efterforskningsmæssige hensyn ikke ønsker at bidrage med yderligere oplysninger om branden. Om den hænger sammen med en stribe tidligere påsatte brande er også uvist.

- Men det er da klart, at vi har tænkt tanken, og der er noget, som vi forsøger at finde ud af, siger Lars Thede.

Odense har i de seneste måneder været plaget af en række påsatte brande, som har sat grå hår i hovedet blandt politikredsens efterforskere.

I oktober gik det ud over en Let-køb-forretning på Ranunkelvænget i Dyrup. Tidligere har pyromanbrandene hærget Restaurant Carlslund, Odense Roklub, Dalum Skytteforening, en spejderhytte i Fruens Bøge samt OB's klubhus.

Efter branden på Ranunkelvænget meldte politiet ud, at der i forbindelse med flere af brandene var observeret en knallert. Det affødte en stribe henvendelser fra offentligheden, men ingen af dem førte til nogen form for gennembrud i efterforskningen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip