Påsken gav travlhed i Københavns Lufthavn

Der var tilsyneladende en del, der benyttede påsken til en sviptur ud i Europa.

I hvert fald viser passagertallene for Københavns Lufthavn i marts en samlet fremgang på 11,2 procent, og de europæiske destinationer trak isoleret set 12,6 procent flere passagerer.

- De europæiske storbyer er populære blandt danske rejsende, og mange tilrejsende har også fået øjnene op for København og Danmark som rejsemål.

- Sammenlignet med sidste år er der flere afgange og flere sæder på mange destinationer, og der er også kommet nye muligheder til, skriver lufthavnens administrerende direktør, Thomas Woldbye, i en kommentar til tallene.

Alt i alt passerede 2,28 millioner passagerer igennem lufthavnen i løbet af måneden, og knap 83 procent af dem skulle til eller fra en destination i Europa.

De interkontinentale ruter voksede med 6,7 procent, mens indenrigstrafikken havde 2,4 procent flere passagerer end i marts 2015.

London var igen den mest populære destination, mens Stockholm tog andenpladsen foran Oslo i modsætning til i fjor, hvor det var omvendt.

Set over hele 2016 indtil nu har der samlet set været en passagerfremgang på 13,4 procent i forhold til samme periode sidste år.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip