Påvirket bilist påkører træ ved Rødding

Politiet modtog klokken 00.44 anmeldelsen om færdselsuheldet, der skete på Vimtrupvej mellem Lintrup og Hjerting, hvor en bil påkørte et træ i et vejsving.

Der var to personer i bilen, og bilens 28-årige mandlige fører løb fra stedet efter påkørslen af træet, mens passageren blev pågrebet på stedet. Ingen af de to var kommet til skade, men de vurderes begge som påvirkede af spiritus eller muligvis euforiserende stoffer, oplyser vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

»Mens politiets hundepatrulje eftersøger den undløbne, kommer der endnu en bil forbi ulykkesstedet. Politiet stopper bilen klokken 01.58, og ingen af de to personer i bilen har kørekort. Den 27-årige mand, der kører bilen, er desuden påvirket,« siger vagtchef Erik Lindholdt.

Det viser sig desuden, at bilen er blevet meldt stjålet i Vejen for et par dage siden, og både manden og den 25-årige kvinde, der var i bilen, bliver anholdt.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

De er begge sigtet for brugstyveri, mens manden også er sigtet for at køre uden førerret og for kørsel i påvirket tilstand.

Klokken 02.10 pågriber politiets hundepatrulje så den 28-årige mand, der løb fra ulykkesstedet efter at være kørt galt. Han er nu sigtet for køre bil i påvirket tilstand.

BNB

Dagens Gossip