Påvirket bilist stoppet med sømmåtte ved Munkebo

En 25-årig mand fra Odense ønskede ikke nat ikke at snakke med politiet. Det udviklede sig til en mindre biljagt, som politiet dog satte en effektiv stopper for ved Munkebo.

En patrulje stødte ved 02-tiden tilfældigt på bilen på Kertemindevej nær Vollsmose, og betjentene ville tjekke føreren, men den 25-årige holdt ikke ind til siden. I stedet satte han i høj fart kursen mod Munkebo.

I det store lyskryds ved Munkebo svingede han til højre ad Kystallen stadig med politiet i hælene. En patruljevogn blev dog holdende i lyskrydset og havde en velkomst klar til bilisten, da han havde taget en runde i rundkørslen for enden af Kystalleen og vendte tilbage mod krydset.

- Der havde man i mellemtiden placeret nogle stringer-spikes, og så holdt han pludselig der på flade sutter og kom ikke videre, fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Erik Skov, til Dagens.dk.

Den 25-årige mand fra Odense V havde ikke noget kørekort, og betjentene havde også en mistanke om, at han var påvirket, og han måtte derfor afgive en blodprøve.

- Det er ikke første gang, han har kørt påvirket og uden kørekort, så vil vi prøve at få konfiskeret bilen, oplyser vagtchefen. 

 

 

Dagens Gossip