Påvirket biltyv stjal bil med fem-årigt barn

En 48-årig mand blev slået ned med en sten i baghovedet, et femårigt barn sad i en bil, da den blev stjålet for øjnene af barnets far, og en kunde på en tankstation blev truet til at udlevere sin bil.

På tre timer lykkedes det en 22-årig påvirket og gammel kending af politiet at stjæle tre biler. Manden er nu anholdt. Det oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi i Holstebro Henrik Nielsen.

- Ved 16-tiden truede han en kunde på en tankstation til at udlevere ham sin bil. Den 22-årige kørte derfra, og vi fik flere anmeldelser om, at den var set påkøre andre parkerede biler og væltede afspærringer ved vejarbejder, siger Henrik Nielsen til Ritzau.

I følge dagens.dk skete det på Shell-tanken på Rolighedsvej i Herning, og der er tale om en rød Golf.

Turen endte brat, da den 22-årige ved et vejarbejde kørte gennem en afspærring og sad fast med bilen i en udgravning ved et vejarbejdet på Gødstrupvej ved Herning.

- En venlig mand ville hjælpe den 22-årige ved at trække ham fri. Mens han fandt et træktov frem, slog den 22-årige ham i baghovedet med en sten og stjal hans bil, en Fiat Punto, fortæller Henrik Nielsen, der fik anmeldelsen om denne episode ved 18-tiden.

Den hjælpsomme mand, der er 48 år, blev kørt til skadestuen på Herning Sygehus, hvor han ifølge vagtchefen formentlig bliver indlagt til observation for hjernerystelse.

Den 22-årige kørte derfra i den hjælpsomme mands Fiat, men mindre en time senere fik politiet en ny anmeldelse om biltyveri. Det skete på Gavnøvej ved Tjørring, hvor den 22-årige stjal endnu en bil.

Bilen holdt uden for et pizzeria, og pizzabuddet var inde for at hente pizzaer, som han skulle aflevere hos kunder.

- I bilen sad hans fem-årige barn. En kammerat til pizzabuddet så, at bilen var ved at køre, uden at det var barnets far, der sad bag rattet. Han stillede sig foran bilen, men måtte springe til side for ikke at blive kørt ned.

- Pizzabuddet og hans kammerat løb efter bilen, der efter kort tid svingede ned ad en sidevej. Det viste sig at være et stisystem med græs, og her kunne den 22-årige ikke køre længere. Derefter pågreb pizzabuddet og hans kammerat den 22-årige, og vi kom til og anholdt ham, siger Henrik Nielsen.

Den 22-årige er ifølge politiet påvirket af spiritus og måske også stoffer. Han er en gammel kending af politiet for især berigelseskriminalitet og misbrug.

- Han er så påvirket, at han ikke kan afhøres og siger, at han ikke kan huske noget som helst af, hvad der er sket, fortæller Henrik Nielsen. Den 22-årige får lov at svale lidt af, for han lørdag fremstilles i grundlovsforhør.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip