Pædofil far ville have nøgenbilleder af sin søn: Udgav sig for at være teenagepige

Det koster en pædofil engelsk far 10 års fængsel, at han over en lang periode har forsøgt at få sin egen søn til at sende ham nøgenbilleder over nettet. Det skriver en Mirror.

Manden opfandt en falsk profil på nettet, hvor han udgav sig for at være en attraktiv teenagepige, så han kunne stalke sin 13-årige søn, som han ikke havde haft kontakt med sinde drengen var fem år.

Faderen ville både have nøgenbilleder samt at få sønnen til at udføre seksuelle handlinger.

Drengen fandt først ud af sandheden, da politifolk besøgte hans hjem efter faderens anholdelse.

Læs også: Mor venter tvillinger - men får sit livs største chok, da hun føder

I sit forsvar i Leicester Crown Court hævdede den 34-årige far, at han oprettede den falske profil for at give sin søn 'seksuelle oplevelse.´ 

Det hoppede dommer Philip dog ikke på og kladte det for en syg undskyldning´.

- Du havde længe været fremmed for ham, og du forfulgte ham med vilje på nettet. Du opfordrede din søn til at udføre seksuelle handlinger og forsøgte at overtale ham til at tage nøgenbilleder, som han skulle sende til dig, tilføjede dommeren, skriver en Mirror.

Den pædofile far erklærede sig skyldig i at opildne et familiemedlem til at udføre en seksuel handling, ligesom han også erklærede sig skyldig i to anklager, hvor han skulle have  om tilskyndet mindreårige piger til at udføre seksuelle handlinger for ham.

Manden indrømmede også besiddelse af børneporno med ofre så unge som 10 år samt videoer med voksne, der har sex med dyr.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip