Pædofil undgik fængsel i 40 år - men så udtænkte det ene offer en plan

Det lykkedes en pædofil mand at undgå myndighederne i 40 år, men til sidst skete retfærdigheden, da det ene offer konfronterede ham med sine gerninger. 

Misbruget stod på over en seks-årig periode i 1970'erne, og det så ud til, at han aldrig skulle straffes for sine overgreb, indtil han blev filmet, mens han undskyldte for sine handlinger. 

Det ene offer var kun fire år, da misbruget startede, og sidste år valgte han at konfrontere den nu 60-årige gerningsmand i sit hjem med et mobilkamera. 

- Han filmede en samtale med gerningsmanden med sin mobiltelefon. Her undskyldte den tiltalte for den smerte, han havde påført offeret og hans familie, siger anklageren i sagen, Stephen McCloy, ifølge Mirror. 

Det nu 48-årige offer gik til politiet med sin optagelse, der indledte en efterforskning.

Det førte til, at to ofre yderligere dukkede op, og derfor blev manden gerningsmanden, Michael Sweeney, anholdt. 

Han tilstod overgreb på de tre mænd for 40 år siden, og han står nu til en længere fængselsstraf for sine overgreb, når dommen forventes afsagt i det nye år. 

De to andre ofre var syv og 11 år, da de blev misbrugt i perioden mellem 1972 og 1978, og i retten er det kommet frem, at han gav dem slik, når han havde misbrugt dem. 

Det ene offer beskrev overgrebene i sin dagbog, men han fortalte først politiet om det, da sagen begyndte at rulle. 

 

Dagens Gossip