Pædofili-tiltalt var babysitter for vennens børn

En dominerende type, som gerne ville bestemme over andre.

Sådan beskrives tiltalte i en omfattende pædofilisag i Randers af moren til tre af de børn, som han er tiltalt for at have misbrugt eller krænket.

Den 48-årige tiltalte var mangeårig ven med J, der var kvindens samlever og far til de tre små børn. Den tiltalte kom derfor hyppigt i hjemmet, hvor han også af og til fungerede som babysitter.

- Når han kom i vores hjem, var det ligesom, at han ville bestemme. Han var dominerende, også når han ikke sagde noget, og jeg er ikke i tvivl om, at han bestemte over J, siger kvinden i retten.

Hvordan var dit forhold til tiltalte, vil anklageren vide.

- Ikke specielt godt. Allerede første gang han kom, sad de bare og drak og hørte høj musik, som om de var 18 år og ikke 40.

Hun fortæller også, at tiltaltes forhold til børnene var o.k. Derfor fik han lov at passe børnene af og til.

- Vi havde ikke så mange besøg. Vi havde ikke rigtigt andre, hvis jeg var på arbejde, og J var ude at spille, siger hun.

Ifølge anklageskriftet har tiltalte ud over at krænke de tre børn taget masser af - også grove seksuelle - billeder af dem.

Et forhold moren længe ikke var klar over.

- Først senere har min datter fortalt om et billede, hvor hun var klædt ud i sort kjole. Jeg syntes, det var underligt. Men jeg kan ikke huske, om jeg sagde det til nogen, forklarer kvinden i retten.

Som kulmination på et tumultarisk samliv flyttede J til sidst, og moren fik tilkendt forældremyndigheden. Senere blev tiltalte fængslet, og efter at sagen kom frem, har alle tre børn modtaget psykologhjælp.

- Børnene er meget påvirket af de ting, der er foregået. De har alle været i gang med behandlingsforløb gennem kommunen, fortæller kvinden.

Sagen fortsætter i den kommende tid med afhøring af vidner fra Sverige, Holland, USA og Australien. Der ventes dom i midten af december.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip