Pædofilitiltalt: Jeg vil gerne vise børn at sex er rart

Skrevet af admin

24/11/2015

Dagens topnyheder

Selvom den tiltalte 48-årige mand i en omfattende pædofilisag i Randers har forulempet drenge og delt billeder af det med andre pædofile, er det små piger, han tænder på.

Det fremgår af en tidligere afhøring, som afspilles i Retten i Randers tirsdag, hvor han skal forklare om seksuelle billeder, han har taget af sig selv og en af sin vens sønner.

- Jeg havde ikke nogen som helst interesse i drengen eller lyst til at sutte på hans tissemand.

- De billeder blev lavet udelukkende for at komme med i de dybere dele af de her kredse og for at få adgang til mere af det materiale, som jeg er interesseret i, forklarer tiltalte på båndet.

- Hvad er du interesseret i, spørges han.

- Jeg foretrækker piger fra fire år til otte år, måske også 10 eller 12, men fire-otte år er bedst.

Den tiltalte siger samtidig, at han ikke tænder på tvang.

- Jeg tænder på, at pigen skal have det godt med det. At jeg kan vise hende, at det kan være sjovt og rart og prøver at få noget respons. Jeg ville ikke tænde på det, hvis hun blev ked af det og græd, siger han.

- Jeg kan godt lide glade børn, der har det godt. Pædofile er blevet gjort til monstre. Jeg vil gerne vise, at man også kan være glad for børn, så de får øjnene op for, at det seksuelle også kan være rart, siger tiltalte.

Afspilningen af den tidligere afhøring af tiltalte sker efter et længere mundhuggeri mellem anklager og forsvarer. Sidstnævnte vil med optagelsen vise, at politiet har presset tiltalte med trusler om, at han kunne blive udleveret til efterforskning i USA.

Politiet afviser, at der er brugt pres. Ifølge konsulent Mads Nielsen fra Rigspolitiets særlige afdeling for efterforskning af seksuelt misbrug af børn virkede tiltalte heller ikke presset under afhøringen.

- Det, jeg bed mest mærke i, var den totale mangel på empati, han viste, siger Mads Nielsen.

Han og tiltalte havde en drøftelse af, hvad en ægte pædofil var.

- Jeg sagde, at helt ægte pædofil var han vel ikke, når han havde fået børn (tiltalte er far til tre sønner, red). Dertil svarede han: Ja, men hun var jo barberet, siger Mads Nielsen.

- Den bemærkning tyder ikke på, han følte sig presset, mener han.

/ritzau/