Palace klar til Premier League - og en milliard

Et mål til en milliard.

Så kort kan det siges, når 1-0 sejren til Crystal Palace over Watford i play-off finalen om oprykning til Premier League skal koges ned til en suppe-terning.

120 millioner pund er nemlig dét, som den ny tv-aftale sikrer alle klubber i Premier League i den kommende sæson. Det svarer til godt en milliard danske kroner, og dermed er finalen den enkelt-kamp i hele verden, hvor de fleste penge står på spil.

Målet blev scoret på straffespark et kvarter ind i den forlængede spilletid. 

Watfords Mauro Cassetti spændte ben for Wilfried Zaha, og da det foregik i straffesparksfeltet, pegede dommer Martin Atkinson på pletten. Veteranen Kevin Phillips omsatte sikkert det store tilbud til scoring.

Watford havde derefter et kvarter til at komme tilbage i kampen, men trods flere gode forsøg det lykkedes ikke. Crystal Palace vandt dermed kampen, og det var yderst fortjent, for specielt i anden halvleg havde 'The Eagles' adskillige gode muligheder, men gang på gang reddede Watfords målmand, den tidligere Arsenal-keeper Manuel Almunia, sit hold.

Straffesparket kunne spanieren imidlertid ikke gøre noget ved, og dermed rykker Crystal Palace op i den bedste række, hvor London-klubben ikke har været siden 2005.

Cardiff City og Hull City rykkede automatisk op fra The Championship og er altså også sikret en milliard i tv-penge til næste sæson.

Som en sikkert meget lille trøst får Watford hele entre-indtægten fra play-off finalen.

Dagens Gossip