To palæstinensere dræbt efter knivangreb i Jerusalem

En palæstinensisk mand bevæbnet med en kniv blev onsdag skudt og dræbt af israelske betjente, da han løb imod dem med sit våben i hånden. Det oplyser israelsk politi.

Få timer efter blev en 70-årig israelsk kvinde lettere såret, da hun blev stukket ned tæt ved Jerusalems centrale busstation.

Gerningsmanden blev skudt og "neutraliseret" af israelsk politi, efter han forsøgte at komme om bord på en bus, lyder det i en meddelelse fra ordensmagten.

Kort efter oplyste myndighederne, at manden var død af sine kvæstelser.

En journalist fra nyhedsbureauet AFP, der befandt sig ved busstationen, siger, at der udbrød panik blandt de rejsende på stationen, da politiet stormede busserne i jagten på gerningsmanden.

Der begyndte desuden at løbe rygter på busstationen om, at endnu en gerningsmand var på fri fod. Men det afviste politiet efterfølgende.

Israel etablerede onsdag checkpoints i Østjerusalem, efter tre israelere blev dræbt af palæstinensiske gerningsmænd dagen inden.

Hundredvis af soldater er sat ind for at afværge nye angreb i byen, der er blevet rystet af den seneste tids uroligheder.

I de seneste par uger er mindst otte israelere og omkring 30 palæstinensere blevet dræbt i en ny voldsbølge i Israel, det annekterede Østjerusalem og den besatte Vestbred.

/ritzau/AFP

Dagens Gossip