Palermo bekræfter Makienok-gæld til Brøndby

Da Brøndby fredag udsendte halvårsregnskab, kunne man læse, at klubben risikerede at komme i likviditetsproblemer, fordi en anden klub ikke havde betalt, hvad den skulle i forbindelse med en spillerhandel.

Ret hurtigt blev der gættet på, at skyldneren var Palermo, som i 2014 hentede Simon Makienok for angiveligt mere end 20 millioner kroner. Og det er korrekt antaget.

Den sicilianske klub bekræfter i en mail over for DR, at den mangler at betale en del af transferbeløbet for Simon Makienok.

Samtidig slår klubben dog fast, at pengene meget snart er på vej til Vestegnen.

- Vi har allerede informeret klubben (Brøndby, red.). Vi afventer betalinger fra andre klubber, og vi vil betale Brøndby inden for de kommende par dage, skriver klubbens presseafdeling til DR Sporten.

I Brøndbys halvårsregnskab står der:

- Såfremt Brøndby IF ikke modtager betaling fra modparten samt ikke opnår sine mål for sponsorsalg i 2. halvår 2015, kan der være behov for, at der laves tiltag for at understøtte selskabets likviditetsberedskab.

Det er ikke oplyst, hvor stort et udestående med Palermo der er tale om, men Brøndbys likvide beholdning er ifølge halvårsregnskabet på 11,5 millioner kroner, hvorfor Palermos gæld må være et større millionbeløb, når det kan slå hul i klubkassen.

Simon Makienok blev aldrig en succes i Palermo, hvor han tilbragte de fleste af kampene på tribunen, og han er i denne sæson udlejet fra den italienske klub til Charlton i Englands næstbedste række.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip