Palle Bjerre Rasmussen fejrer 25 års jubilæum hos NCC Construction

Direktør Palle Bjerre Rasmussen fra Silkeborg kan fredag 1. marts fejre 25 års jubilæum i NCC Construction Danmark.

Palle Bjerre Rasmussen er uddannet bygningsingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 1988, og det var umiddelbart herefter, han startede i det daværende entreprenørfirma Rasmussen og Schiøtz. Allerede i 1996 blev han afdelingschef og i 2001 regionschef. Titlen som sektionsdirektør fulgte i 2004 og i 2012 trådte Palle Bjerre Rasmussen ind i direktionen i NCC Construction Danmark, da han blev udnævnt til direktør.

Blandt kollegerne og som chef i NCC er Palle Bjerre Rasmussen dybt respekteret for sin faglighed og kompetence og ikke mindst hans meget brede viden om udvikling af byggeri. Hans betydelige netværk i branchen vidner om en lyst til at pleje kunder og relationer, og Palle Bjerre Rasmussen er da også kendt for at kombinere en vis jysk rolighed og omgængelighed med et smittende godt humør.

Trods et travlt job bliver der også fundet tid til at rejse med familien – hustruen Anette og børnene William på 11 og Laura på 15 – flere gange om året. Sportsgrenene hedder badminton om vinteren og golf om sommeren.

Jubilæet fejres på selve dagen med en intern reception i NCC og en middag med familien og de nærmeste kolleger og medarbejdere. En offentlig reception afholdes senere på året og vil blive annonceret til den tid.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip