Palle vil lokke Patrick Nielsen i ringen mod veteran

Skrevet af admin

30/12/2015

Dagens topnyheder

Den mangeårige boksepromotor Mogens Palle vil have bokseren Lolenga Mock i ringen mod Patrick Nielsen.

Sammen med sin makker Brian Nielsen vil 81-årige Palle afgive et "betragtelig stort tilbud" til Team Sauerland og Patrick Nielsen omkring en kamp om tronen i supermellemvægt i dansk boksning.

Det oplyser Mogens Palle til Danish Fight Nights hjemmeside.

Det er blot tre uger siden, at Patrick Nielsen slog landsmanden Rudy Markussen på teknisk knockout i tredje omgang i en regulær kassekamp, der samlede 5500 tilskuere i Brøndby Hallen.

Patrick Nielsen kunne stikke mere end en million kroner i lommen, mens Markussen på trods af sit nederlag tjente mellem 800.000 kroner og en million kroner.

En uge tidligere havde 43-årige Lolenga Mock - med congolesisk baggrund - gjort comeback ved Mogens Palles comeback-stævne som promotor.

Mock pointbesejrede Alessandro Sinacore fra Italien, og annoncerede bagefter, at han var parat til at møde vinderen af kampen mellem Nielsen og Markussen.

Nu vil Mogens Palle forsøge at stable en kamp på benene.

- Ligesom os andre bliver heller ikke Mock yngre med årene. 11. maj er det præcis 25 år siden, at Lolenga Mock indledte sin store boksekarriere ved som 19-årig at debutere som professionel i sit fødeland Congo, siger Mogens Palle til danishfightnight.com.

Lolenga Mock har vundet 32 kampe i en lang karriere, der også tæller 14 nederlag. Patrick Nielsens rekordliste lyder på 28 sejre og et enkelt nederlag i 29 kampe.

/ritzau/