Pamela Anderson vil løbe maraton

Den tidligere »Baywatch«-babe agter at tilbagelægge de 42 kilometer og 195 meter for at samle ind til Sean Penns hjælpearbejde i Haiti.

Skuespillerinden har stor respekt for løbet: »Jeg har aldrig før påtaget mig en fysisk udfordring som denne, men jeg er villig til at gøre noget for at vise mit engagement«, siger Anderson og påpeger, at et maratonløb er for intet at regne mod de livsvilkår, haitianerne er oppe imod hver eneste dag.

»Derfor vil jeg ikke bare stå og kysse folk ved mållinien. Jeg vil udrette noget og hvis jeg kan skaffe en halv million dollars, vil det være en ren velsignelse for Haiti«, siger TV-blondinen.

Anderson har støttet Penns J/P Haitian Relief siden han stiftede orgnisationen efter det ødelæggende jordskælv, der ramte den caribiske ønation den 12. januar 2010. Hun har besøgt Haiti flere gange og er efter eget udsagn »vildt forelsket i det sted«.

Den 46-årige skuespillerinde løber maraton i New York den 3. november sammen med fem haitianske sportsfolk, som besøger USA for første gang.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip