Pamela trækker i Baywatch-badedragten igen

Skrevet af admin

23/04/2016

Dagens topnyheder

Pamela Anderson er tilbage i "Baywatch".

Kvinden, der kultgjorde røde badedragter op gennem 90'erne, er netop blevet offentliggjort som en del af castet til den kommende "Baywatch"-film, som Hollywood-brødet Dwayne "The Rock" Johnson står bag.

- Hun introducerede verden til C.J. Parker og blev en af de mest ikoniske karakterer i en generation i den mest succesfulde tv-serie gennem tiderne, skriver "The Rock" på sin Instagram-profil til et storsmilende billede af ham og Anderson.

- En fornøjelse at byde Pamela Anderson (smukkere end nogensinde) velkommen til vores "Baywatch"-cast, jubler den 43-årige Hollywood-stjerne over afsløringen af den 48-årige brystbombe.

- Vi kunne ikke have lavet denne film uden dig. Velkommen hjem. Begejstret over, at du har det fantastisk med os, slutter han hyldesten.

Når Pamela Anderson trækker i badedragten igen i filmversionen, bliver det dog ikke som C.J. Parker, som spilles af den unge skuespillerinde Kelly Rohrbach, men derimod i en helt ny rolle.

Også David Hasselhoff, som medvirkede i alle seriens 221 afsnit i kultrollen som badebøffen Mitch Buchannon, er med i filmen, men det bliver ikke som Mitch, som spilles af netop Dwayne "The Rock" Johnson. Også han får en helt ny rolle.

Hjerteknuseren Zac Efron, der er kendt fra "High School Musical", har også en stor rolle i "Baywatch"-filmen, som får premiere 19. maj 2017.

Se afsløringen på Instagram her: https://www.instagram.com/p/BEfKhawIhzb/?taken-by=therock

/ritzau/FOKUS