Pape efter Løkke-møde: Naturligt at Eva Kjer går af

Skrevet af admin

24/02/2016

Mest læste i dag

Efter et møde med statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) tirsdag aften står De Konservative fast på, at tilliden til Eva Kjer Hansen er væk.

- Jeg tror, positionerne er kendt, siger De Konservatives formand, Søren Pape Poulsen, der både på et pressemøde og ved flere interview på gangen foran Statsministeriet tirsdag aften har sagt, at Eva Kjer Hansen har givet misvisende oplysninger om landbrugspakken.

Men derudover var det meget småt med informationerne fra K-formanden.

Spørgsmål: Har Løkke sat sin statsministerpost ind på at beholde Eva Kjer Hansen?

- Det må I spørge ham om, siger Søren Pape Poulsen.

Spørgsmål: Du har vel fået det at vide derinde?

- Vi har haft et god drøftelse, og vi har fortalt hinanden, hvordan vi hver især ser på verden. Det er der, vi står, siger Søren Pape Poulsen.

Spørgsmål: Møder Eva Kjer Hansen på arbejde i morgen?

- Det må I spørge hende om.

Spørgsmål: Vil I stemme for et mistillidsvotum i salen sammen med oppositionen?

- Vi har klart sagt, det vi har sagt tidligere på dagen. Vi synes ikke, der er givet et retvisende billede til offentligheden. Derfor har vi udtrykt, at vi ikke længere har tillid til ministeren. Så er det klart, at det er der, det står.

Spørgsmål: Så må hun gå?

- Det er naturligt, når vi har sagt, at vi ikke længere har tillid til en minister.

- Vi har haft et godt møde, det er sent, og nu skal vi vidst hjem og slappe lidt af, siger Søren Pape Poulsen, inden han lukkede døren ind til sit formandskontor, der ligger få meter fra Statsministeriet på Christiansborgs 2. sal.

/ritzau/