Par blev gift for en uge siden: Nu er familien i chok over deres skæbne

Lynette (26) og John Rodgers (28) blev gift lørdag i sidste uge ved deres drømmebryllup.

Kort efter brylluppet skrev Lynette en tak til parrets venner og pårørende, inden det nord-irske par tog på bryllupsrejse i Sydafrika.

- John og jeg vil gerne takke alle, der var med os lørdag og for alle lykønskningerne. Vi værdsætter det meget og havde den bedste dag nogensinde. Vi tager afsted i dag, så vi tales ved, når vi kommer hjem, skrev Lynette ifølge Mirror til parrets omgangskreds.

Fredag, seks dage efter eventyrbrullyppet, fik parrets familier og venner en chokerende nyhed: Lynette og John er fundet druknet på en strand.

- Det er sådan en sørgelig, forfærdelig, sønderknusende dag. De var to smukke mennesker, og var lige begyndt et liv sammen, og nu er de væk, siger en ven af familien til Mirror.

Læs også: Brudens far kunne ikke danse med hende til brylluppet, men broderen har en overraskelse, som får tårerne til at strømme

Foto: Facebook

Familien har fået at vide af de sydafrikanske myndigheder, at parret formodentligt er blevet fanget af en strøm, da de var ude og bade, som de ikke har kunne kæmpe imod, selvom de begge var gode svømmere og i fysisk god form.

- Vores kære Lynette og vores livs kærlighed John, døde for en dag siden i deres første uge som gift par. De lovede til deres bryllup at være sammen, side ved side, i medgang og i modgang, men de kunne aldrig have forestillet sig dette, uddyber den pårørende. 

Læs også: Hun blev dumpet kort før sit bryllup: Det var det bedste, der kunne ske

Foto: Facebook

Det lokale redningsmandskab blev kaldt til Robberg strand i Plettenberg Bay på Sydafrikas østkyst, hvor ligene blev fundet skyllet i land.

Der blev forsøgt genoplivning, men uden held, og parret blev erklæret døde.

De blev fundet 200 meter fra hinanden af forskellige strandgæster, men myndighederne arbejder nu på at få ligene transporteret hjem sammen på en sidste rejse.

Foto: Facebook

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip