Par dømt for at stikke søns hoved ned i toiletkumme og skylle ud

Byretten har dømt en mor fra Bryrup samt hendes kæreste for et så voldsomme overgreb på hendes søn, da han var mellem seks og otte år, skriver Midtjyllands Avis.

Drengen fik i to tilfælde stukket hovedet ned i toiletkummen, hvorefter stedfaderen skyllede ud, så drengen fik vådt hår.

Ved et andet tilfælde tvang stedfaderen drengen til at spise. Han tog hårdt fat om sønnens mund, tvang den op og proppede mad ind i den. Drengen skreg på et tidspunkt og da fik han så stoppet en strømpe ind i munden.

Stedfaderen nægtede alle anklager i byretten. Han blev frifundet for en anklage om engang at have løftet drengen op i kæben, så han ikke kunne nå jorden. Og for - inden han skyllede drengens hoved i toiletkummen, at have spyttet ned i den.

Byretten dømte ham dog for de øvrige tiltaler for vold og ulovlig tvang.

Moderen erkendte at have stukket sønnen en lussing og to tilfælde at have tvunget mad i hans mund.

Hun blev idømt en betinget dom uden straffastsættelse med et års prøvetid, mens stedfaderen blev idømt 60 dages betinget fængsel med en prøvetid på et år. Derudover skal han udføre 40 timers samfundstjeneste og betale drengen en erstatning på 10.000 kroner, skriver Midtjyllands Avis.

Dagens Gossip