Par i chok efter DNA-test afslører at deres tvillinger har forskellige fædre

Glæden var stor hos et forældrepar fra Hoa-Binh-provinsen i Vietnam, da de for omkring to år siden fik tvillinger.

Noget stemmede dog ikke overens med deres udseende, da det ene barn begyndte at vokse et tykt og bølget hår, mens den anden fik et tyndt og glat hår på hovedet.

Forældrende var bekymrede for, at de havde fået et forkert barn med hjem fra hospitalet, og derfor besluttede de sig for at få taget en dna-test af børnene.

Undersøgelsen, der blev foretaget ved Ha Noi Centre for Genetic Analysis and Technology, viste, at tvillingerne havde den samme mor, men to forskellige fædre.

Læs også: Identiske tvillinger bliver indlagt samme dag: Kort efter sker miraklet

Den usædvanlige situation er den første af sin slags i Vietnan, men der kendes flere videnskabeligt dokumenterede tilfælde, hvor tvillinger har haft forskellige fædre. Det skriver engelske Metro.

Tvillingerne er blevet undfanget gennem to forskellige samlejer, og den sikkert akavet familiesituation kan opstå, hvis der frigives to æg ved kvindens ægløsning.

For hvis kvinden i de to-fire dage omkring ægløsningen har sex med flere mænd, så kan de blive far til hver sit barn, hvis æggene bliver befrugtet af sædceller fra de to forskellige mænd.

Den sjældne situation er dog kun mulig, hvis der er tale om tveæggede tvillinger.

Historien fra den engelske avis melder ikke noget om, hvordan den nybagte far håndterede resultatet af dna-testen..

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip