Par mistede 3 børn i MH17-flystyrt: Nu har de fået en datter

Forældrene Anthony Maslin og Marite Norris har oplevet deres livs mareridt:

Den 17, juli 2014 satte de deres tre børn Mo (12 år), Evie (10 år) og Otis (8) på et Malaysian Airlines-fly sammen med børnenes morfar Nick Morris. Det skriver BBC

Flyet fløj fra Amsterdam, hvor forældreparret blev tilbage, og havde kurs mod Kuala Lumpur med i alt 298 personer ombord. Flyet nåede dog aldrig frem, men blev skudt ned over Ukraine. Ingen overlevede styrtet; herunder Anthony og Marites tre børn og far/svigerfar. 

Selvom mareridtet ikke er ovre for parret, der naturligvis altid vil have ar efter tabet, er der dog nu godt nyt fra de to australiere: 

Foto: Privat, Violet blev født den 10. maj 2016 i Perth, Australien. 

Tirsdag denne uge fik parret deres fjerde barn og lille datter Violet May Maslin, som de kalder ”en fantastisk gave”.

- Violets fødsel er et bevis på dét, vi tror på; at kærlighed besejrer had, skriver parret i en pressemeddelelse.

- Vi lever stadig i smerte, men Violet, og troen på at vores fire børn altid vil være med os, giver os lys i mørket. Som Martin Luther King sagde; mørke kan ikke fordrive mørke, kun lys kan gøre det. Had kan ikke fordrive had; det kan kun kærlighed.

Foto: Polfoto/AP Photo/Sergei Grits, MH17 Malaysian Airlines fly skudt ned i det østlige Ukraine i 2014. Efterforskningen er endnu ikke afsluttet, men flere peger i retning af, at der var tale om et missil af pro-russiske oprørsgrupper. Russiske styrker beskylder omvendt ukrainske styrker for at stå bag den fatale nedskydning. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip