Par opdagede en tidskapsel bag deres badeværelsesspejl

Skrevet af Sol Stoffregen

04/09/2014

Dagens topnyheder

De fleste regner med at finde gammelt spindelvæv bag deres badeværelsesspejl, men et amerikansk par fandt meget mere end det, da de fjernede spejlet.

Ægteparret fra Reno, Nevada var ved at renovere badeværelset i deres hus. Da de tog spejlet ned kom en hel collage frem med historier fra huset og dets ejere. Det overraskede par har taget billeder af væggen og lagt dem på det amerikanske sociale medie Reddit. Det skriver onlinemediet Metro.

Læs også: Denne mand bærer uskyldige babyer, der ikke er hans: Årsagen vil knuse dit hjerte

- Jeg synes, at det var ret cool, men min kone syntes, det var ret uhyggeligt, forklarer manden i huset, der kalder sig "DavBeck" på Reddit.

Side om side hænger billeder og tekst. Og den første del af "tidskapslen" er hængt op i juni 2000: Et billede af huset fra, da det blev bygget i 1995. Under det billede hænger et foto af et lykkeligt par - også fra juni 2000.

Et brev med titlen "Overraskelse" dateret den 25. januar 2002 forklarer meningen med tidskasplen og dens indhold.

Læs også: Her blev Hanne myrdet med en mukkert - EDC sælger dødsbo som ‘hyggeligt sommerhus’

"Mit navn er Phil Fleischmann, de fleste kender mig som Flash. Dette er min forlovede Anna Souga. Vi var de første, der boede i dette hjem. Det var et udstillingshus bygget omkring 1995. Jeg købte det i februar 1998. Tænk på dette rum bag spejlet som en tidskapsel. Vi håber, du nyder at læse brevet. Du er velkommen til at tilføje dine egne minder. Vi håber også, at du nyder lige så meget som os at bo i hjemmet", skriver Phil Fleischmann i brevet.

Tidskapslen byder også på mere dystre minder med et avisudklip fra den 12. september 2001, som er dagen efter 9/11-tragedien, hvor World Trade Centre i New York blev ramt af terror.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

- Jeg vil indrømme at se avisartiklen, hver gang jeg går ud på badeværelset, er ret foruroligende, skriver DavBeck på Reddit. 

Parret vil renovere badeværelset på en måde, der bevarer tidskasplen. Historien melder ikke noget om, hvorvidt parret selv vil hænge minder op.

Se alle billederne af tidskapslen her: