Par tager smilende skilsmisse-selfie af en helt særlig og vigtig grund

Skilsmisse er ikke noget, mange smiler af.

Det kan være følelsesmæssigt hårdt, og der kan opstå juridiske slagsmål om børn, materielle goder og andre grimme ting i kølvandet.

Så hvorfor smiler Shannon og Chris Neuman på et billede, de lige har taget, efter de har søgt om skilsmisse? Det er der et enkelt svar på, som Shannon Neuman har beskrevet på Facebook.

Billedet er gået viralt og delt af over 34.000 mennesker.

Hun skriver:

- Her er Chris Neuman og jeg i går, efter vi havde søgt om skilsmisse! Men vi smiler?! Jep, vi er tossede på den måde. Smiler vi, fordi den partner, vi valgte skulle være vores for evigt, viste sig ikke at være den partner, vi behøvede? Selvfølgelig ikke. Vi smiler, fordi vi har gjort noget ekstraordinært (synes vi i hvert fald selv!).

- Vi har respektfuldt og med omtanke sluttet vores ægteskab på en måde, der vil tillade os at bevæge os fremad som forældrepartnere for vores børn, den perfekte grund til, at der altid var en mening med det, så de aldrig skal vælge.

Læs også: 5 tegn på, at du er i et usundt parforhold

- De skal aldrig spekulere på, hvilken side af samlingssalen, de skal løbe hen til efter julekoncerten eller forårsskuespillet, fordi vi vil sidde sammen. De skal ikke kæmpe med deres bryllupsplaner, fordi vi vil sidde i samme side af kirken - DERES side.

- Vi har kæmpet, men vi har haft succes med den plan, vi fandt på sammen, at komme ud på den anden side som deres to forældre, der bor i to huse, som giver dem to hold til at elske dem dobbelt så meget. Og nu, du ved, at det er muligt, så overvej vores måde, hvis du finder dig selv på denne vej, eller del vores budskab, hvis vi kan hjælpe med at minde om, at det er muligt at elske dine børn mere, end du hader/ikke stoler på/ikke kan lide din eks (hvilket vi har følte på denne rejse, men for at være ærlig kan vi faktisk godt lide hinanden).

Se hendes forklaring nedenfor.

Here's Chris Neuman and I yesterday after filing for divorce! But we're smiling?! Yep, we're kooky like that. Are we...

Posted by Shannon Neuman on 27. august 2015

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip