Paradise Anna undskylder: Jeg er ikke en møgso til daglig

Malene og Anna var ikke just slyngveninder, da Kasper dumpende ind på det famøse hotel, men de har heldigvis forsonet sig den dag i dag. Anna fortryder virkelig sin opførsel.

Til realityportalen.dk udtaler hun:

- Jeg er virkelig, virkelig, virkelig ked af det. Det er den ting, som jeg fortryder allermest herinde. Jeg er ikke en møgso til daglig og har aldrig gjort sådan overfor mine veninder.

På de mange sociale medier er det heller ikke ligefrem kammertonen, der bliver benyttet mest, når snakken falder på den mildest talt udskældte reality-deltager. Det har blandt andet ført til dødstrusler.

Vil aldrig se det igen

Hun er vitterligt ked af den måde, hun opførte sig på i Paradise Hotel:

- Jeg havde virkelig frygtet det her (afsnittet, hvor Kasper og Anna har sex. red.), siden vi kom hjem. Jeg er så ked af det på Malene og Martins vegne. Malene er min gode veninde, og jeg holder rigtig meget af Martin, forklarer 20-årige Anna Due og uddyber:

- Jeg har ikke set afsnittet – faktisk har jeg ikke set ‘Paradise’ siden mandag. Fordi jeg er så flov over mig selv. I starten var jeg mig selv, men det er jeg ikke længere. Jeg skal aldrig se det igen.

Var spritstive

På trods af at hun var medvirkende til, at Martin måtte forlade paradiset i det sydamerikanske land, tænker hun stadig meget på ham.

Det var en medvirkende faktor til, at der dukkede så mange følelser op for Kasper. For som hun siger:

- Vi var jo stive, men jeg fik også nogen forkerte følelser frem. Først mistede jeg Martin, Camilla var der heller ikke mere, og Malene var på solo. Havde Martin stadig været der, så var jeg aldrig blevet sådan en bitch.

Venskabet med veninden Marlene er heldigvis blevet lappet sammen siden da.

- Jeg er virkelig flov over mig selv og fortryder rigtig meget! Heldigvis er Malene og jeg kommet videre og er rigtig gode veninder i dag, understreger den unge Paradise-deltager.

Kilde: Senest.dk

Dagens Gossip