Paradise-babe er bange for vennernes reaktion

De nye deltagere er netop checket ind på Paradise Hotel, og tiden på det luksuriøse hotel byder på en masse oplevelser, fester og venskaber.

Det kan dog være svært ikke at tænke på, hvad der venter en, når man kommer hjem fra de idylliske omgivelser i Mexico. Den 18-årige paradiso Michelle har da også haft sine bekymringer.

- Jeg har nogle venner derhjemme, der ikke er så meget til fest og ballade, og måske har de fordomme om, at man bare tager herned for sex og druk. Der er nogle stykker, som jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt jeg har, når jeg kommer hjem igen. I starten bekymrede det mig rigtig meget, siger hun, da Ritzau Fokus møder hende i Mexico.

Den unge brunette er sikker på, at det vil påvirke hende meget, hvis hendes omgangskreds har negative kommentarer om hendes deltagelse i programmet. Alligevel fortryder hun ikke, at hun har meldt sig til.

-  Jeg ved, at jeg bliver ked af det, hvis jeg mister nogle af mine venner på min deltagelse, men hvis jeg gør, så er der ikke noget at gøre ved det. Så kan de jo ikke lide mig som den person, jeg er, siger hun.

Selvom hun er klar til at give den gas med kulørte drinks og tequilashots på hotellet, så er det relativt nyt for den 18-årige paradiso at give den gas i byen.

- Det er først efter, at jeg fyldte 18 år, at jeg virkelig begyndte at feste. Der var en overgang, hvor jeg ikke kunne lide at drikke, og jeg kunne ikke lide at miste kontrollen, siger hun.

Det er dog ikke alle, hun er bange for vil se skævt til hende, når hun kommer hjem.

- De fleste, jeg kender, vil nok tage det positivt, men jeg har tænkt rigtigt meget over, at folk har fordomme og noget dårligt at sige om min deltagelse i programmet. Men det er et valg, jeg har taget, fordi jeg rigtig gerne vil det, og jeg glæder mig til hele oplevelsen, siger hun.

Den 12. sæson af det populære realityprogram kan ses til februar på TV3.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip