Paradise Hotel-vinder: Derfor skænker jeg pengene til kræftforskning

Den svenske udgave af Paradise Hotel har netop fundet sin vinder. Det blev parret Robin ”Mos” Andersson og Josefine Caarle, men hvis nogle skulle gå med tanken om, at vinderne er selvoptage typer, så må de tænke om igen. 

Robin har nemlig valgt ikke selv at beholde alle pengene af de 250.000 svenske kroner han vandt. I stedet donerer han en del af beløbet til kræftforskning.

- Det føles rigtigt og vigtigt at kunne give noget af det væk, siger Robin ”Mos” Andersson. 

Parret fik alle stemmerne i finalen, men Robin bar på en tragisk hemmelighed, der har været afgørende for donationen af præmien. Tre måneder inden han flyttede ind på hotellet, mistede han sin mor til kræft. 

- Hun blev erklæret rask, men så kom det tilbage. Det gik så forfærdeligt hurtigt, og hun klarede det ikke. Hun havde det virkelig dårligt, og det var en hårdt tid. jeg var lige ved at bukke under og brugte al min tid med familien, siger Robin, ifølge Expressen

Sorgen over tabet tyngede ham så meget, at han flere gange overvejede at forlade programmet. Men i samråd med sin familie besluttede han at fortsætte med at kæmpe, og at forsøge at have det så sjovt som muligt. 

Det førte altså til, at han vandt reality-programmet, og han nu deler halvdelen af sin præmie med kræftforskningen. 

- Jeg havde fra starten tænkt, at hvis jeg vandt, ville jeg give en del til kræftforskningen, siger Robin ”Mos” Andersson til Expressen. 

I finaleudgaven af programmet fik deltagerne en hilsen hjemmefra. Her så Robin et billede af sin mor, der fik ham til at bryde grædende sammen. 

- Det var hårdt at se hende, men det føltes også godt. Jeg tror, at det var glædestårer over at se hende igen, siger han. 

 

Dagens Gossip