Paradise-Mathias: Vinder-titlen betyder ingenting

Titlen og pengepræmien på 500.000 kroner.

Det er det, mange af de unge paradisoer drømmer om, når de checker ind på Paradise Hotel.

Det gælder dog ikke for 24-årige Mathias. Han lægger ikke skjul på, at taktikken ikke kommer til at fylde noget som helst, når han skal feste med de andre deltagere på luksushotellet.

- Jeg kommer ikke for at spille spillet. Jeg kommer bare for at hygge mig. Jeg går slet ikke op i pengene som så mange andre, og titlen interesserer mig overhovedet ikke. Det interesserer mig ikke at vinde, siger han.

Den nye Paradise-deltager fra Stenlille forventer heller ikke, at han bliver på hotellet ret længe. Det vil i hvert fald ikke være et stort nederlag for ham, hvis han ryger ud efter kort tid.

- Mit første mål er at blive her en uge. Det næste mål må være to uger. Det betyder ikke så meget for mig, hvor længe jeg er her. Jeg er bare glad for at checke ind, siger han.

På Paradise Hotel er der lagt op til fester og farver, men derhjemme er Mathias normalt ikke den store festabe. I stedet bruger han tiden på at arbejde eller være sammen med familien.

- Jeg er et familiemenneske, så jeg fester ikke ret meget derhjemme. Vi er seks søskende i familien, og jeg elsker at bruge tid sammen med dem. Og så arbejder jeg rigtigt meget, så der er ikke tid til så meget fest, siger Mathias, der til daglig arbejder som vagt.

I luksusvillaen tager han for alvor revanche, når det kommer til festerne. Han er klar til at give den gas, for det er en af de primære årsager til, at han har sagt ja til at deltage i realityprogrammet.

- Jeg har hørt, at Paradise Hotel skulle have de vildeste fester, og det er derfor, jeg er her. Jeg kommer for sjov og ballade, og jeg er klar til at feste igennem. Jeg drikker, til jeg vælter, siger han.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip