Paradisoer forberedte sig på onde kommentarer

Bølgerne går ofte højt på de sociale medier, og det har flere tidligere paradisoer ikke kunnet undgå at bemærke.

Efter de har vist både deres gode og dårlige sider på tv, er kommentarerne nogle gange strømmet ind, og ikke alle har været lige positive.

Derfor har startcastet i den nye sæson af realityprogrammet Paradise Hotel forberedt sig på, at der er en del, der pludselig har en mening om dem, når programmet bliver sendt på TV3.

- Jeg har tænkt rigtigt meget over, at folk har fordomme og noget dårligt at sige. Jeg har tænkt over, om min selvtillid kunne holde til det, men jeg står inde for, hvem jeg er, og det jeg gør, siger den 18-årige deltager Michelle.

En anden ung paradise-babe er heller ikke i tvivl om, at der også følger negative kommentarer med, når man deltager i et realityprogram.

- Selvfølgelig vil der komme alle mulige grimme kommentarer, men det går man ind til, når man deltager i Paradise. Det kan ikke komme bag på nogen, for sådan er det.

- Der er mange piger, der hurtigt føler sig truet af mig, og jeg får også en del hadefulde kommentarer på Facebook i forvejen, så det er jeg vant til.

- Hvis det er nogen, jeg kender, så tænker jeg da over det og forsøger at rette op på det, men hvis det er fremmede piger, der skriver, så er jeg så ligeglad, siger Caroline.

En anden af de kvindelige deltagere talte med sin søster om, at hun skulle være forberedt på, at alle har en mening, når man kommer hjem, hvis hun sagde ja til at deltage.

- På de sociale medier er det nemt at sidde bag en skærm og svine folk til, men det må man tage med. Jeg kan godt forestille mig, at jeg bliver ked af det i starten, men forhåbentligt lærer jeg er ignorere det, siger Tilla.

Flere af de af de mandlige deltagere er dog ikke så nervøse over de kommentarer, de kan risikere at få, når de lander i Danmark igen.

- Jeg er ikke typen, der tænker super meget over, hvad andre folk tænker om mig. Så længe jeg har det godt med mig selv, så er jeg egentligt ligeglad, hvis der følger noget had med, siger Kasper, og det bakker en deltageren Jonas ham op i.

- Jeg har tænkt mig at være den person, jeg altid er, og så må kommentarerne bare komme. Der er ikke så meget at gøre ved det, men jeg tror, at jeg er ret god til at lægge det på hylden, siger han.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip