Pardew debuterer for Crystal Palace med sejr

04/01/2015

Det var en taknemmelig opgave, der ventede Alan Pardew i hans første test som ny manager for fodboldklubben Crystal Palace.

Søndag mødte Premier League-mandskabet i FA Cuppen Dover fra den femtebedste række i engelsk fodbold, og det blev til en ventet favoritsejr på 4-0.

Forsvarsspilleren Scott Dann blev matchvinder med to mål, der begge blev sat ind i første halvleg.

Begge hans mål opstod som følge af dødbolde. Først blev Dann hængende efter et hjørnespark og kom først på en løs bold i feltet.

Og 20 minutter senere satte han så hovedet direkte på et hjørnespark og bragte gæsterne foran 2-0 med sit tredje mål i sæsonen.

Efter pausen fjernede Crystal Palace så al tvivl med scoringer af Dwight Gayle og Kevin Doyle.

Det var Crystal Palaces første sejr i ni kampe, og dermed har holdet tanket en smule selvtillid inden lørdagens ligakamp mod Tottenham.

Derimod led normalt så hjemmestærke Queens Park Rangers et knæk, da holdet også i FA Cuppen tabte 0-3 til Sheffield United fra den tredjebedste række.

Jamal Campbell-Ryce scorede to gange for gæsterne og var dermed stærkt medvirkende til det overraskende resultat.

Casper Sloth fik spilletid for Leeds for første gang i to måneder, da klubben fra den næstbedste række tabte 0-1 ude til Sunderland fra Premier League.

Den tidligere landsholdsspiller spillede hele kampen.