Paris Hilton: Ingen pisser på min familie og kommer godt fra det!

Paris Hiltons lillebror fik sig et ordentligt lag tæsk i weekenden. Nærmere bestemt fredag nat, hvor han befandt sig i Miami. Barron Hilton festede på ’Shore Club’ i Miami, hvor Lindsay Lohan også befandt sig i forbindelse med en kunstfestival. I løbet af aftenen anklagede en festgænger Barron for at svine Lindsay Lohan til.

Dette rygte nåede hurtigt Lindsay Lohan, og mistænkeligt nok blev Paris Hiltons lillebror kort tid efter overfaldet. Ifølge Barron var overfaldet en bestilling fra Lindsay Lohan, som også overværede det hele og endda fandt det lidt morsomt.

Paris Hilton forsøger sig igen som popstjerne – hør hendes nye single på kigind.com

Barron Hilton meldte straks overfaldet til politiet, hvor han forklarede, hvem bagmanden var. Lindsay Lohan nægtede sig skyldig og insisterede på, at hun ikke var i nærheden af overfaldet.

Det på trods af, at der muligvis florerer videomateriale på nettet, hvor Barron konfronterer Lohan efter overfaldet.

Hele episoden har fået Barrons storesøster Paris Hilton til at koge over. Barron Hilton lagde lørdag formiddag et billede af sit forslåede ansigt på Instagram, efter han havde været en tur på hospitalet og fået tjekket sine skader og fået foretaget en CT-scanning.

Billedet fik Paris Hilton til at puste sig op, og hun gav både overfaldsmanden og Lindsay Lohan klar besked.

Lindsay Lohan viser sig frem på Instagram – se billeder på kigind.com

- De kommer begge to til at bøde for det, de har gjort. Ingen pisser på min familie og kommer godt fra det, skrev Paris Hilton truende.

Både Paris Hilton og Nicky Hilton skrev i løbet af lørdag flere beskeder på Twitter, der henvendte sig til Lindsay Lohan.

Nicky skrev blandt andet, at dårlige ting sker, når man hænger ud med dårlige mennesker.

Paris Hilton fulgte op med ’ karma er en kælling’. Selv om der er to sider af denne sag, foreslår vi, at Lindsay Lohan skal holde sig fra de to vrede Hilton-søstre i den nærmeste fremtid...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip