Paris Jackson fortsætter psykiatrisk behandling

Michael Jacksons datter er omsider udskrevet fra den psykiatriske afdeling, hvor hun har været indlagt siden et selvmordsforsøg.

Den 15-årige Paris Jackson blev den 5. juni kørt til UCLA Medical Center i Los Angeles, da hun blev fundet med snitsår i håndleddene og desuden havde taget en stor dosis smertestillende håndkøbspiller.

Udskrivelsen er imidlertid ikke énsbetydende med, at den berømte teenager er hjemme hos sine brødre og sin farmor Katherine Jackson igen. Det forlyder, at Paris er overført til langtidsbehadling på en psykiatrisk klinik uden for Los Angeles-området.

Familiens ønske om fortsat behandling kom frem for et par uger siden, da den gamle fru Jackson og Paris’ biologiske mor Debbie Rowe mødtes med lægerne på UCLA Medical Center. Eksperterne bekræftede familiens holdning og anbefalede, at den unge pige fik taget fat på sine dybtliggende problemer og mere hjælp til at behandle de ting, der udløste selvmordsforsøget.

Katherine Jackson deler forældremyndigheden over Paris og hendes brødre med børnenes onkel TJ. Denne ordning trådte i kraft efter et familiedrama sidste sommer, hvor retten i Los Angeles måtte blande sig.

Dagens Gossip