Paris Jackson nu på almindeligt sygehus

Michael Jacksons datter er overført fra et psykiatrisk hospital til et almindeligt sygehus.

Den 15-årige Paris Jackson blev indlagt efter et selvmordsforsøg onsdags og de første i 72 timer var hun tilbageholdt på såkaldt røde papirer. Lørdag aften udløb denne tvangsindlæggelse og ifølge hjemmesiden TMZ blev Paris flyttet til et hospital i Los Angeles.

Selvmordsforsøget fører nu til en undersøgelse af forholdene i pigens hjem. En familieretsdommer har bedt om en skriftlig rapport, der skal belyse, hvordan Paris og hendes søskende har det hos deres farmor.

Efter Jacksons død i juni 2009 overtog den nu 83-årige Katherine Jackson forældremyndigheden over Paris og hendes brødre Prince Michael og Blanket.

Sidste sommer blev fru Jackson tvunget til at dele ansvaret for børnen med deres onkel TJ, men det forlyder nu, at han er flyttet fra familiens ejendom i Calabasas uden for Los Angeles og således ikke er lige i nærheden længere. Samtidig tilbringer børnenes farmor alle hverdage i retten, fordi hun fører sag mod sin afdøde søns koncertarrangør og det får familieretten til at stille spørgsmålstegn ved, om forholdene i hjemmet er betryggende.

Dommeren ønsker forhold som sundhed, undervisning og almindelig trivsel undersøgt.
Paris blev indlagt, da hun skar sig i det ene håndled og tog alt for mange ibuprofen-piller.

Dagens Gossip