Paris Saint-Germain lider sæsonens første nederlag

29/02/2016

23 sejre, 4 uafgjorte, 0 nederlag.

Sådan lød Paris Saint-Germains statistik for denne sæson inden udekampen mod Lyon søndag aften, men nu er den utrolige stime stoppet.

På en god første halvleg vandt Lyon med 2-1 og tilføjede dermed pariserne deres første liganederlag siden 15. marts sidste år.

Den unge Maxwel Cornet bragte Lyon i spidsen tidligt i kampen, da han sendte bolden ind i det lange hjørne bag PSG-målmand Kevin Trapp.

Lige før pausen fordoblede Sergi Darder føringer, da han elegant vippede bolden hen over hovedet på gæsternes Thiago Silva, inden han satte den mellem benene på Trapp.

Paris Saint-Germain fik reduceret ved Lucas Moura kort inde i anden halvleg, men tættere på et point kom det forsvarende mesterhold ikke.

Trods det sjældne nederlag har Paris Saint-Germain-spillerne næppe grund til nervøsitet i forhold til titelkampen.

Med ti kampe tilbage af sæsonen har hovedstadsklubben et forspring på hele 23 point ned til nummer to, Monaco. Lyon er på tredjepladsen distanceret med yderligere otte point.