Paris Saint-Germain-træner forhandler om ny kontrakt

Paris Saint-Germain forhandler i øjeblikket med klubbens cheftræner, Laurent Blanc, om en kontraktforlængelse.

Laurent Blanc er i gang med sin tredje sæson i den ambitiøse franske topklub, og hans nuværende kontrakt udløber efter denne sæson.

- Vi diskuterer en eventuel kontraktforlængelse, og vi forhandler. Der er ikke truffet nogen beslutning, men det faktum, at vi taler sammen, viser, at der er et fælles ønske om at forlænge.

- Det var klubben, der kontaktede mig. Det var ikke på min anmodning, og det er en god ting, siger Laurent Blanc, der fylder 50 år i denne weekend, ifølge AFP.

PSG har et klart mål om at slutte blandt de sidste fire i Champions League og genvinde det franske mesterskab. I fjor blev PSG slået ud af Champions League i kvartfinalen.

- Det er de to store mål. Den nationale pokalturnering er ikke et stort mål i denne sæson, hvilket ikke betyder, at vi ikke spiller for at vinde den, siger Laurent Blanc.

PSG har været helt suveræne i denne sæson indtil nu i den hjemlige liga. Her topper PSG med 35 point efter 13 kampe og er ubesejret.

Lørdag skal PSG på besøg hos Lorient i ligaen, og Laurent Blanc lægger ikke skjul på, at det er svært for Paris-mandskabet at fokusere på fodbold i kølvandet på de blodige angreb i Paris for en uge siden.

- Spillerne er påvirkede, og det gælder ikke kun PSG-spillerne. Vi har arbejdet med det psykologiske aspekt.

- Livet går videre, men det er nemmere sagt end gjort. Det bliver hårdt at spille fodbold i denne weekend, men vi er nødt til at gøre det, siger Laurent Blanc ifølge Reuters.

/ritzau/

Dagens Gossip