Paris Saint-Germain-træner forhandler om ny kontrakt

Paris Saint-Germain forhandler i øjeblikket med klubbens cheftræner, Laurent Blanc, om en kontraktforlængelse.

Laurent Blanc er i gang med sin tredje sæson i den ambitiøse franske topklub, og hans nuværende kontrakt udløber efter denne sæson.

- Vi diskuterer en eventuel kontraktforlængelse, og vi forhandler. Der er ikke truffet nogen beslutning, men det faktum, at vi taler sammen, viser, at der er et fælles ønske om at forlænge.

- Det var klubben, der kontaktede mig. Det var ikke på min anmodning, og det er en god ting, siger Laurent Blanc, der fylder 50 år i denne weekend, ifølge AFP.

PSG har et klart mål om at slutte blandt de sidste fire i Champions League og genvinde det franske mesterskab. I fjor blev PSG slået ud af Champions League i kvartfinalen.

- Det er de to store mål. Den nationale pokalturnering er ikke et stort mål i denne sæson, hvilket ikke betyder, at vi ikke spiller for at vinde den, siger Laurent Blanc.

PSG har været helt suveræne i denne sæson indtil nu i den hjemlige liga. Her topper PSG med 35 point efter 13 kampe og er ubesejret.

Lørdag skal PSG på besøg hos Lorient i ligaen, og Laurent Blanc lægger ikke skjul på, at det er svært for Paris-mandskabet at fokusere på fodbold i kølvandet på de blodige angreb i Paris for en uge siden.

- Spillerne er påvirkede, og det gælder ikke kun PSG-spillerne. Vi har arbejdet med det psykologiske aspekt.

- Livet går videre, men det er nemmere sagt end gjort. Det bliver hårdt at spille fodbold i denne weekend, men vi er nødt til at gøre det, siger Laurent Blanc ifølge Reuters.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip