Parken takker nej til Eurovision Song Contest

Når Danmark skal være vært ved det Eurovision Song Contest næste år, så kan det ikke afholdes i nationalarenaen Parken, hvis København vælges som værtsby for arrangementet.

- Det ikke er aktuelt for Parken at huse Eurovision Song Contest næste år. Og det vil vi gerne melde ud på forhånd, så vi ikke spilder nogens tid til at forberede det bedst mulige Grand Prix for Danmark, siger administrerende direktør i Parken, Anders Hørsholt.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - ALTID GRATIS NYHEDER

Rammerne for at være vært for et internationalt Melodi Grand Prix har ændret sig meget de sidste år. Nu kræver det op til seks uger i en kalender at huse arrangementet, blandt andet på grund af opsætning, semifinaler og generalprøver. Og netop derfor kan den store succes for 12 år siden ikke gentages næste år i Parken.

- Både F.C. København og det danske landshold hører til i Parken, og skal kunne spille fodboldkampe herinde. Ligesom mange af verdens største musikere skal kunne byde deres fans velkomne her. Fodbolden prioriterer vi højest, og især F.C. København vil have et travlt kampprogram til næste forår. Derfor har vi truffet denne beslutning, selv om vi sætter stor pris på, at mange ser os som en god ramme for Eurovision Song Contest 2014, slutter Anders Hørsholt.

Dagens Gossip